Pireu de telina cu sos de ciuperci si sfecla rosie

de Dea_Dea in Mancaruri de post, 27 Mar 2013 | 10162 vizualizari

 

Un pranz de post!! Delicios si sanatos!!

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci
  • 3 fire de ceapa verde
  • patrunjel
  • sare
  • marar
  • jumate de telina
  • 1 ardei rosu
  • sfecla rosie cu hrean in otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pireu de telina cu sos de ciuperci si sfecla rosie:

Telina se curata si se taie bucati si se pune la fiert cu apa. Cand este fiarta se scurge de apa si se face pireu cu blender-ul, se adauga sare si marar .

Ciupercile se taie felii, ardeiul rosu si ceapa verde se toaca, se pun in cratita si se pun la fiert cu 200 ml apa. Se lasa sa scada si se adauga patrunjel si sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pireu de telina cu sos de ciuperci si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Dea_Dea 1

27.03.2013, 18:35

A avut succes , i-a placut mamei tare mult ca ea tine post , si mie mi-a placut!

deyutzky 1

27.03.2013, 20:28

arata tare bine

Rocsi 1

28.03.2013, 10:47

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola